SkateChart Animated Data

Wilt u SkateCharts op uw medium te plaatsen? Laat me dat weten via Eric@SkateChart.com dan maak ik dat mogelijk. Mijn naam is Eric Albers.

Een groot deel van ons menselijk brein is gewijd aan zien. Visuele informatie communiceert inzicht, een cijferbrij niet. Mijn werk is het omvormen van ruwe digitale data in visuele informatie voor mensen. Ik maak Static, Animated en Dynamic Charts uit verzamelingen ruwe digitale data.

SkateChart geeft inzicht in de data van schaatswedstrijden. U kunt snel zoeken in alle data met de zoekfuncties en u ziet de patronen in de data. Schaatsers zijn te vinden op basis van enkele letters van hun naam. Zijn de schaatsers gevonden dan kunt u filters gebruiken om naar behoefte te analyseren en te vergelijken. U kunt filteren op seizoen, ijsbaan of datum. Een andere optie is te filteren op landcode om zo de schaatsers te vinden uit een specifiek land van herkomst. SkateChart bevat de data van alle internationale schaatswedstrijden. Charts zijn beschikbaar als Static Chart, Animated Chart en als Dynamic Chart.

De bron van de data is https://live.isuresults.eu/home. U kunt SkateChart ook volgen via Twitter.com/SkateChart.